Site-ul www.studioflow.ro este proprietatea LOVE MOVING S.R.L.. Acest document stabilește termenii si condițiile în care puteți utiliza site-ul www.studiflow.ro denumit în continuare „Site”.

Accesul si utilizarea www.studioflow.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stabilite mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site.

www.studioflow.ro poate adăuga, elimina părți, repoziționa, reconfigura sau modifica acest site în orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispoziție fără nici un fel de garanții sau obligații.

www.studioflow.ro nu răspunde de utilizarea datelor și informațiilor sau de rezultatul utilizării acestora, de corectitudinea, acuratețea sau siguranța lor. De asemenea nu răspundem și nu oferim nici un fel de garanții cu privire la funcționarea neîntreruptă și fără inconveniente a funcțiilor conținute de acest sistem sau ca serverul care găzduiește acest site nu conține viruși sau alte componente vătămătoare. Vă asumați riscul și eventualele costuri de depanare.

Sub nici o forma www.studioflow.ro nu va fi responsabil de nici o problemă sau posibilă paguba survenita din utilizarea incorectă sau incapacitatea de utilizare a acestui site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA ȘI PROPRIETATE INTELECTUALĂ

LOVE MOVING S.R.L. oferă acces liber la www.studioflow.ro și vă autorizează să vizualizați conținutul website-ului dar nu vă oferă dreptul de a transmite informații de pe website fără acceptul în prealabil a LOVE MOVING S.R.L. prin e-mail sau scrisoare scrisă.

Conținutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile și orice alte material prezente pe website-ul www.studioflow.ro sunt protejate de legea dreptului de autor și sunt proprietatea LOVE MOVING S.R.L..

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial sau integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită prin acord scris sau electronic. Nesupunerea implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Orice eventual litigiu în legătură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

Aici regăsești politica de confidențialitate.

Aici regăsești politica de cookie-uri.

LOVE MOVING S.R.L. poate schimba oricând acești termeni și condiții fără a anunța în prealabil. Te rugăm să accesezi această pagină de oricâte ori ai ocazia.