Simona Balint

Simona Balint

Yoga trainer

Despre simona

Simona este instructor certificat International Yoga Alliance și sustine sesiuni de yoga în Cluj-Napoca de 2 ani. A descoperit practica yoga în urmă cu 9 ani și i-a devenit nu doar stil de viață, cât și prietenă, confidentă și salvatoare. Pentru Anamaria, practica yoga este cel mai benefic mod de a înfrânge fricile, de a-ți modela corpul, de a disciplina mintea, a te echilibra, elibera de stres și anxietăți.

Clasele ei de yoga sunt temperate și croite special pentru fiecare participant, astfel încât fiecare să se simtă în siguranță și să practice în libertate fără așteptări sau constrângeri. A ales ca practica să fie o întreagă experiență diferită și încearcă să îmbine cât mai eficient elementele de Yin, Ashtanga și Hatha Flow, astfel încât să acopere o paletă largă de necesități.

Ca facilitator de practică, nu dorește să impună un anumit stil, convinsă fiind că fiecare cursant este unic și are nevoi diferite. Împreună puteți descoperi care este cea mai bună abordare pentru tine!

Simona a experimentat yoga pe propria persoană și o consideră o practică mult prea personală pentru a discuta foarte mult despre ea. Așa că te invită la practică și doar atunci îi vei înțelege valoarea.

Contact

Info

Programeaza-ti prima clasa GRATUIT

 

Cu toții am așteptat acea zi de luni din care ne tot promitem că începem să dăm atenție sănătății corpului nostru. Ziua aceea nu vine fără un imbold. Dă-ți acel imbold chiar azi și programează-ți o vizită la Studio Flow! Îți va plăcea la noi, dar nu ne crede le cuvânt. Vino sa te convingi!