Mădălin Căliman

Mădălin Căliman

Personal Trainer

Fă ce-ți place și nu vei fi nevoit să muncești o zi în viața ta!

Deși îl cheamă și Gabriel, nimeni nu îi spune așa. Pentru noi toți, el este Mădălin. Sau Mădă. Un adevărat profesionist, Mădălin este extrem de dedicat în tot ce face la sală. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, dar și al Fitness Scandinavia School, unde a completat atât Level 1, cât și Level 2, din cadrul specializării de instructor fitness. Masteratul de Antrenament și Performanță Sportivă este și el pe drum.

Lui Mădălin nu îi place doar școala, ci și practica, lucru pe care-l vei putea observa extrem de repede în cadrul unui antrenament cu el la Studio Flow. Este extrem de calculat, ordonat și cu o privire de vultur, specifică unui personal trainer experimentat, îți corectează mișcările și postura încă de dinainte de a greși. Pentru că știe că vei greși, însă a doua oară n-o vei mai face.

Se spune ”fă ce-ți place și nu vei fi nevoit să muncești o zi în viața ta”, iar Mădălin a aplicat această expresie la literă, practicând meseria care îi este și hobby-ul preferat. În cadrul antrenamentelor îi place să combine elemente din paliere diferite, precum body building, functional training, PHA și HIIT, pentru ca la final ședința de antrenament să fie atât solicitantă, cât și plăcută.

Contact

Info

Programeaza-ti prima clasa GRATUIT

 

Cu toții am așteptat acea zi de luni din care ne tot promitem că începem să dăm atenție sănătății corpului nostru. Ziua aceea nu vine fără un imbold. Dă-ți acel imbold chiar azi și programează-ți o vizită la Studio Flow! Îți va plăcea la noi, dar nu ne crede le cuvânt. Vino sa te convingi!