Loredana Băiță

Loredana Băiță

Personal Trainer

Mereu gata de sport și mișcare

Cu master în educație fizică și sport, fitness și agrement în turism, dar și cursuri de specializare ca instructor aerobic-fitness, zumba fitness, Zumba kids și Strong by Zumba, instructor fitness și personal trainer, Surface Free Training, step, Hatha Yoga cu certificare Yoga Alliance, putem spune că Loredana este mai mult decât pregătită pentru ceea ce face.

Este pasionată de sport de mică. Ea ne spune că era foarte activă și energică, iar noi o credem pe cuvânt. Când o veți cunoaște, veți înțelege perfect că nu s-au schimbat multe. Mereu cu bună dispoziție și gata de sport și mișcare, Loredana are o experiență de mai bine de 10 ani în multe ramuri ale sportului.

A urmat cursul de Hatha Yoga în căutarea armoniei și a echilibrului pentru o viață frumoasă și sănătoasă, însă cea mai mare plăcere declarată a ei este de a ”chinui” oamenii cu antrenamente de fitness 1 la 1. Îndulcește chinul la final cu un stretching și un masaj ca la carte, poate și de aceea nimeni încă nu s-a simțit cu adevărat chinuit de Loredana.

Mai mult decât un antrenor, Loredana se consideră un prieten pentru clienții ei, ținând cont de starea lor, de problemele cu care se confruntă, dar și de nivelul lor energetic în momentul antrenamentului.

Contact

Info

Programeaza-ti prima clasa GRATUIT

 

Cu toții am așteptat acea zi de luni din care ne tot promitem că începem să dăm atenție sănătății corpului nostru. Ziua aceea nu vine fără un imbold. Dă-ți acel imbold chiar azi și programează-ți o vizită la Studio Flow! Îți va plăcea la noi, dar nu ne crede le cuvânt. Vino sa te convingi!