Bogdan Popa

Bogdan Popa

Personal Trainer

Performanța înseamnă să dai tot ceea ce ai mai bun pentru a-ți atinge obiectivele.

Bogdan a început să practice sport de performanță în 2016, iar din ianuarie 2020 el a devenit antrenor personal certificat. Activitatea lui profesională este marcată de participarea la trei concursuri renumite de culturism. Prin determinare, ambiție și dedicare, Bogdan a obținut locul patru la Campionatul Național de Culturism, în anul 2021.

Practicând culturism de performanță, la Bogdan se distinge disciplina, perseverența și determinarea, iar antrenamentele lui te vor învăța să lucrezi cu propria greutate și limitări fizice. În călătoria de a deveni mai puternic, atât fizic cât și mental, alături de Bogdan vei experimenta fitness-ul la un alt nivel.

Prin pasiunea lui pentru sport și temperamentul calm, Bogdan ghidează cu succes oamenii în atingerea obiectivelor de fitness și stil de viață sănătos. Bogdan creează programe de antrenament personalizate care să se potrivească nevoilor și stilului de viață al fiecarui client. În cadrul antrenamentelor îi place să îmbine exerciții din mai multe segmente, inclusive fitness, yoga, pilates, culturism și alergare.

Indiferent de obiectivele tale, Bogdan te va ajuta să le atingi, prin antrenamente personalizate, diversificate și motivante.

Contact

Info

Programeaza-ti prima clasa GRATUIT

 

Cu toții am așteptat acea zi de luni din care ne tot promitem că începem să dăm atenție sănătății corpului nostru. Ziua aceea nu vine fără un imbold. Dă-ți acel imbold chiar azi și programează-ți o vizită la Studio Flow! Îți va plăcea la noi, dar nu ne crede le cuvânt. Vino sa te convingi!