Slide 1
Un studio de sport atât pentru corp, cât și pentru minte

Te ajutăm să îți găsești echilibrul între corp, minte și suflet, să poți cu adevărat să îți depășești limitele! Adăugăm și sfaturile de nutriție în ecuație, astfel îți pregătim un program complet, conceput pentru tine!

Slide 2
Partenerii tăi de drum

Știm că uneori ai prefera scurtăturile, nu drumul mai lung. Antrenorii Studio Flow sunt fani ai drumului lung, deoarece este singurul care aduce cele mai mari satisfacții. Lasă-te pe mâna lor și rezultatele vor veni, garantat!

Slide 3
Rezultatele vin,
dacă începi de azi

Succesul e deseori la o singură amânare distanță. Știm, pentru că am trecut și noi prin asta, nu o dată. Ce mai știm este că nu există moment mai bun să începi să îți acorzi atenția cuvenită, decât acum!

previous arrow
next arrow

Personal training la un alt nivel

Progresezi și îți depășești limitele, fără dureri. Echipa de personal traineri profesioniști va supraveghea cu atenție antrenamentele tale, pas cu pas, deoarece punem sănătatea ta fizică și mentală pe primul plan.

Despre Studio Flow

Înainte de a descrie ce este Studio Flow, îți spunem ce nu este. Nu este sala de fitness în care ”trebuie” să vii, nu este presiunea de pe umerii tăi – știi, acea presiune care constant te împinge să faci lucruri de care nu ești pregătit – nu este un loc în care să te simți privit și judecat.
Cu aceste gânduri în minte am pornit când am amenajat un loc atât de comod, plăcut și intim, încât odată ce-i treci pragul, să simți că ești la tine în living, înconjurat de toată aparatura de care ai nevoie pentru a începe un workout relaxat.
Rezultatele vin în timp, presiunea nu ajută decât în cazul diamantelor. Acest lucru este perfect setat în mintea fiecărui membru al echipei Studio Flow, de aceea am conceput o serie de programe și clase special destinate oamenilor care doresc să pună accentul pe sănătate, un stil de viață echilibrat și care iubesc mișcarea cel puțin la fel de mult pe cât o iubim noi.
Credem două lucruri: nimic nu este de nerealizat, planurile sunt făcute să fie îndeplinite, și odată ce îți găsești echilibrul între corp, minte și suflet, poți să îți depășești limitele. Din acest motiv este aici echipa Studio Flow – să te ajute pas cu pas să îți depășești barierele mentale și să îți cunoști cu adevărat corpul. Iar atunci începi să vezi rezultatele.
Ne place să ne încurajăm clienții să uite de scuze. Le-am auzit pe toate, pe multe le-am folosit și noi, de ce să nu recunoaștem, de aceea suntem acum atât de bine pregătiți. Pentru majoritatea avem soluții, de exemplu chiar dacă nu vine bona sau bunica nu se poate ocupa de cel mic, la noi nu poți folosi această scuză, pentru că avem un colțișor special amenajat pentru copii!

0742 166 113

L-V (09:00-20:00)

Calea Turzii 239D

Gata cu ”încep de luni”!

Cu toții am așteptat acea zi de luni din care ne tot promitem că începem să dăm atenție sănătății corpului nostru. Ziua aceea nu vine fără un imbold. Dă-ți acel imbold chiar azi și programează-ți o vizită la Studio Flow! Îți va plăcea la noi.